nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Composiet planken

 
Wanneer u uw tuin wilt voorzien van een mooie terrasvloer dan zijn er vele mogelijkheden. Er zijn zeer veel verschillende materialen die u kunt gebruiken. Al snel zou uw gedachte uit kunnen gaan naar een houten terras of houten vlonderplanken. Helaas blijft een houten terras maar zelden erg lang mooi. De weersinvloeden maken al snel dat het hout gaat verweren en minder fraai oogt. Wanneer u gebruikt maakt van composiet planken kunt u ervan uitgaan dat uw terras veel langer mooi blijft. U krijgt de uitstraling van een chique vlonderterras maar met de duurzaamheid en kwaliteit van composiet planken.

Onze composiet vloerdelen hebben een dikte van 25mm en hierdoor zijn ze van een topkwaliteit. En doordat de terrasplanken een lengte hebben van bijna 3 meter zijn ook de grotere composiet terrassen eenvoudig en snel aan te leggen. Daarbij ontvangt u, wanneer u online een composiet planken terras bestelt bij Euro Composiet, een All in totaalpakket. Dit houdt in dat alle benodigdheden voor de vloer bijgeleverd worden. U hoeft dus niet tijdens het aanleggen van uw composiet vloeren tussen door nog materialen bij de bouwmarkt te halen.

Wij hebben een assortiment van 4 verschillende kleuren. Bestel vandaag nog een terrasvloer van vlonderplanken in onze webshop en ook u kunt deze zomer genieten van de rijke uitstraling van een composiet terras.

Bekijk de composiet planken totaalpakketten in onze shop