nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Composiet terrasplanken

 
Het aanleggen van een mooi buiten terras waar u zomers heerlijk kunt genieten is natuurlijk iets waarbij u wilt kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid tegen een hele scherpe prijs. Dat kan nu met composiet terrasplanken van Euro Composiet. Deze kunststof planken voor op uw terras of balkon zijn enorm stevig en u kunt er jarenlang van genieten. Wij bieden 5 jaar garantie, wat natuurlijk aangeeft dat wij vertrouwen hebben ins onze producten en onze kwaliteit.

Terrasplanken van composiet zijn in vele formaten en materialen te verkrijgen, maar onze vlonders zijn het meest modern en zeer solide. Door de gunstige prijzen (wij zijn de goedkoopste in onze kwaliteit) is het ook nog eens heel erg betaalbaar om een composiet terras aan te leggen. Met onze ALLIN pakketten wordt het leggen van uw terrasvloer wel erg eenvoudig. Wij leveren naast leginstructies via deze website ook een nette handleiding bij uw terrasvloer. Kortom bestel de composiet terrasplanken gerust in onze webshop want wij leveren niet alleen hele goede kwaliteit terras vlonders maar ook nog eens tegen de scherpste prijzen.

Onze vloerdelen waarmee u buitenvloeren eenvoudig op uw terras of balkon kunt leggen zijn een goede keus als het gaat om het bestraten van uw tuin.
Neemt u contact met ons op bij vragen over kunststof terrasplanken of het leggen van de terrasplanken.

Bekijk onze composiet terrasplanken in onze online shop