nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Dakterras van vlonderplanken

 
Wat is er nu mooier dan het maken van een dakterras. Maar welke buitenvloer legt u het liefst op een dakterras? Die vraag is tegenwoordig makkelijk te beantwoorden. U kunt namelijk het beste kiezen voor mooie terras vlonders. Het materiaal dat het meest geschikt is hiervoor zijn composiet vlonderplanken. Deze vlonderplanken zijn oersterk en zeer duurzaam. Bovendien is de prijs enorm gunstig vergeleken bij vele andere materialen.

Een dakterras aanleggen hoeft niet moeilijk te zijn. De instructies voor het aanleggen van een buiten terras op deze website gelden ook voor het leggen van een dakterras terrasvloer. Met de buitenvloeren van Euro Composiet kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Om een vloer van vlonderplanken aan te leggen op uw dakterras begint u met het vrij maken van de ondergrond van uw dak of balkon. Zorg er altijd voor dat u bij twijfel iemand laat inspecteren of uw dak geschikt is voor een dakterras. Nadat u de ruimte goed heeft opgemeten en online uw composiet vlonderplanken heeft besteld dan kunt u aan de slag met het aanleggen van een composiet terras op uw dak of balkon.

Zorg voor een stabiele ondergrond voor de onderliggers zodat uw terras stevig ligt en u het meeste comfort bied na de aanleg. Kijk voor de gedetailleerde instructies over het aanleggen van een dakterras in de meegeleverde handleiding of elders op onze website.

Bekijk onze dakterras vloer in de online shop