nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Hardhout vlonder

 
Zit u te denken aan het maken van een buiten terras van hardhout vlonder of wilt u een hout vlonder leggen op uw balkon of dakterras? Bekijkt u dan eerst eens goed of terras vlonders van composiet vlonderplanken geen beter alternatief zijn voor uw situatie. Composiet vloeren zijn namelijk zeer sterk en een ogen zeer fraai. Hardhout vlonder vergt veel meer onderhoud en zal meer last hebben van weersinvloeden. Vlonder hout wordt snel glad en kan gaan verrotten of extreem vervormen. Een tuinterras van kunststof vlonderplanken is daarentegen veel duurzamer en is onderhoudsvrij. Wilt u dus een terras maken met vlonders kiest u dan voor vloerdelen van composiet vlonderplanken van Euro Composiet.

Ook het vlonderplanken leggen is een stuk eenvoudiger met onze allin pakketten dan het leggen van een hardhout vlonder. U krijgt alle benodigde onderdelen in 1 pakket met een duidelijke handleiding. Op die manier wordt het terras aanleggen erg makkelijk. Onze vlonderplanken zijn zeer geschikt voor een buiten terras, tuinterras, balkon of op een dakterras. U kunt onze vlonderplanken op meer plaatsen gebruiken dan een hardhout vlonder.


 Voorbeeld composiet vlonderplanken buiten terras.

Wilt u meer informatie over onze producten of wilt u meer voordelen weten van composiet ten opzichte van hardhout neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk onze composiet vlonderplanken in de online shop