nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Composiet vlonderplanken

 
Composiet vlonderplanken zijn gemaakt van composiet, een materiaal dat uit verschillende componenten bestaat. Het is een vezelversterkte kunststof en daarmee een zeer stevig en duurzaam materiaal. De vlonderplanken van Eurocomposiet behoren tot de beste kwaliteit die er te verkrijgen is. U kunt onze terrasplanken eenvoudig online bestellen en leggen op een mooi buitenterras. Tevens zijn onder producten ook bijzonder geschikt voor op een balkon, dakterras of veranda.  Uw tuinvloer krijgt ineens een supermooie uitstraling. 
 
Ten opzichte van hardhouten vlonders hebben composiet vlonders het grote voordeel dat er zeer weinig tot geen onderhoud nodig is en dat het een veel duurzamer materiaal is. Composiet is slijtvast en wordt niet zo snel glad als een houten vloer (bij regen of verwering). Kortom u doet uzelf en de natuur een groot plezier door te kiezen voor composiet vlonderplanken bij de aanleg van uw nieuwe terrasvloer voor uw tuin.

Onze composiet planken kunt u bestellen als een All-in pakket. lekker eenvoudig en overzichtelijk. In onze Allin pakketten zitten alle benodigdheden om een bijzonder fraai terras aan te kunnen leggen. U hoeft dus niet alles los samen te bestellen. Tevens ontvangt u goede instructies om zelf uw mooie terras aan te kunnen leggen (ook via onze website of per telefonisch advies). En om te demonstreren dat het aanleggen van een buitenterras zeer eenvoudig is kunt u ook de instructievideo of uitleg op deze website eens bekijken. Maar voor het leggen van een composiet vlonderplanken sturen wij bij uw bestelling ook een nette handleiding mee.

Buiten het gemak van het leggen en de duurzaamheid van onze kunststof terrasplanken krijgt u bij ons ook nog eens 5 jaar garantie. Op verzoek ontvangt u bij uw bestelling een garantiecertificaat van ons.

    

Bekijk onze composiet vlonderplanken in onze shop