nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Vlonder

 
Het maken van een vlonder terras in uw tuin of een terras vlonder op uw balkon en dakterras is natuurlijk erg mooi. Maar u zult misschien denken, maar moet ik een terras maken van vlonder hout, hardhouten vlonders, hout vlonder of bankirai. Het antwoord hierop is eenvoudig een terras aanleggen doet u met composiet vlonderplanken van Euro Composiet. Dit is de meest moderne en duurzame oplossing om een vlonder buiten terras aan te leggen. De kunststof terrasplanken van Euro Composiet zijn gemaakt van bamboo vezels en gerecycled plastic, dus ook nog eens 100% recyclebaar.

 

Een vlonder gemaakt van composiet vlonderplanken is buitengewoon stevig en ziet er ook nog eens prachtig uit. Uw tuinterras of dakterras krijgt een zeer fraaie uitstraling. Tevens is een vlonder van terrasplanken eenvoudig te leggen en is het nagenoeg onderhoudsvrij. Legt u dus geen vloerdelen van hout of bankirai op uw buiten terras maar kiest u voor terras vlonders van composiet. Een composiet terras is namelijk de beste keuze als het gaat om buitenvloeren waarbij u niet bang hoeft te zijn dat ze snel verweren of glad worden.

Een kunststof vlonder gaat veel langer mee dan een hardhouten vlonder of bankirai vlonder. De vloerdelen van composiet zijn uitermate geschikt voor op het terras in uw tuin, maar ook op een balkon, veranda of dakterras.

Wij geven ook duidelijke leginstructies voor het maken van een vlonder op uw terras. Leest u deze elders op onze website.

Bekijk onze vlonder buiten terras vloerdelen in de online shop