nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Terras maken

 
Waarschijnlijk heeft u ons gevonden omdat u een prachtig terras in uw tuin wilt maken. De ideale oplossing hiervoor is composiet vlonderplanken of een composiet terras. Onze vlonderplanken zijn niet alleen geschikt voor het maken van een terras in uw tuin maar ook op een dakterras, balkon of veranda. Daarnaast kunt u denken aan het leggen van de planken rondom een vijver een zwembad of als tuinpaden. Er zijn zelfs mensen die schuttingen maken van composiet terras planken.

Wel is zeker dat u bij het terras maken in uw tuin het beste kunt kiezen voor een kunststof vloer. Kunststof vlonderplanken zijn namelijk zeer sterk en gaan lange tijd mee. Dit in tegenstelling tot veel andere onderhouds intensieve materialen. Het terras maken met Euro Composiet vlonderplanken is namelijk enorm eenvoudig om te doen, u legt de kunststof vlonderplanken namelijk eenvoudig zelf met behulp van onze handleiding. Deze handleiding wordt meegeleverd bij uw bestelling.

Terras maken is dus niet moeilijk maar een kwestie van inzicht en doen. Een terras aanleggen kan dus zelf of u vraagt een handige kennis of vakman om u te helpen. De meeste klanten van ons waren in 1 dag klaar met het leggen van het terras.

Bekijk meer informatie over terras maken